Anugerah Cinta Terindah

Anugerah Cinta Terindah

Wednesday, September 26, 2012

Bersiaran kembali....

Ohhh...lame sunguh tak megomel dlm blog ni....bersawang berhabuk..... Sejak 2 menjak ni aku mula berjinak2 buat kuih n membaking. Menjadi jugak la wlpn ade 1-2 yg x menjadi tp aku msh bersemangat. Nak2 bila tgk blog masak2 yg membakr semnagt aku. Resepi yg di copy hampir 1 fail penuh dh tp x semua pon aku dh cuba wat. Ekeke

Adela beberapa keping pic hasil kerja aku ni...Sila la jamu mate yek....hihi

Apam polkadot

Kek keju lapis pesona

Kek cokelat mois versi bakar

Biskut aiskrim

Cup cake cokelat with fresh krim

Cornfleks madu bercokelat

Semprit pelangi

Black beauty oreo

cheese tart

Kek karamel yg x jd

Bluebery Sponge cake

Oreo cheesecup cake

TIramisu

Kek besday wafiy

Rainbow kek yg krg seri...huhu
Carrot kek yg sodap

Choc moist org xde keje...ahaha


kek besday aku...Black forest

Kek lapis howflakes/masam manis

Kuih pau inti kaya yg krg gebu...huhu


tu la sebahagian kuih n kek yg aku dh cuba buat. Ntah bila nk mks kelas membaking agaknyer...Pas2 bleh la amek order plak..hihi